Brankárska škola

Brankárska škola NIKITU BESPALOVA!

Hokejová akadémia Slávia Prešov s hrdosťou oznamuje, že sa k nášmu tímu pripojil Nikita Bespalov – bývalý profesionálny hokejový brankár a zakladateľ brankárskej školy!


Kto je Nikita Bespalov?

Nikita Bespalov je uznávaný ruský hokejový brankár, ktorý počas svojej úspešnej kariéry pôsobil v popredných európskych kluboch vrátane SPARTAK Moskva. Po viac než 15 rokoch na najvyššej úrovni hokeja sa rozhodol ukončiť svoju profesionálnu kariéru. Teraz sa zameriava na rozvoj budúcich brankárskych talentov.

Tréningy s Nikitom:

Našim brankárom sa bude venovať každý pondelok, stredu, piatok a nedeľu počas klasických tréningov v PWG aréne.
Samostatný tréning brankárov: 
POZOR ZMENA !
  • Pondelok o 17:45 pre mladších brankárov (1. – 4. ročník).
  • Nedeľa o 9:35 – pre starších brankárov (5. – 9. ročník).

Tréningy sú ZDARMA pre hráčov Slavie!

Brankárska výstroj:

Pre najmenších budúcich brankárov sme zakúpili 3 nové kompletné výstroje aj s hokejkami. Ponúkame aj zapožičanie a pomoc pri financovaní výstroje pre staršie ročníky, aby každý mladý brankár mal prístup k potrebnej výbave.

Ak si brankár z iného klubu alebo komerčný hráč a chceš zažiť tréning s brankárskou legendou, pripojiť sa môžeš za poplatok 35 €/hod. 💪🏒

Prečo trénovať s Nikitom?

Nikita Bespalov prináša do našej akadémie unikátne tréningové metódy a cenné skúsenosti, ktoré pomôžu brankárom zdokonaliť techniku, zlepšiť reflexy a rozvinúť strategické myslenie na ľade. Jeho brankárska škola je navrhnutá tak, aby pomohla budúcim špičkovým brankárom dosiahnuť svoj potenciál a excelovať na ľade.

Viac o Nikitovi a jeho vízii pozri 🔥 TU 🔥

Chcete sa pridať?

Počet komerčných účastníkov je obmedzený, preto neváhajte a nahláste svoju účasť na telefónnom čísle 0949 464 947. 📞

Pripojte sa k nám a trénujte s brankárskou legendou Nikitom Bespalovom – otvárame novú kapitolu brankárskej školy v Slávii! 🚀👏