Ing. Dušan Pribula

Hlavný tréner 5. ročníka

S hokejom som začínal vo svojich 5 rokoch, v klube HC Košice. Aktívnej kariére som venoval 18 rokov, po dovŕšení veku 23 rokov som sa rozhodol venovať činnosti na lade ako tréner a pedagóg.

V hokejovom živote som hral hlavne v materskom klube Košíc, za ktoré som odohral 15 sezón. Prešiel som si všetkými vekovými kategóriami. 

V poslednej sezóne v mládežníckom hokeji  som opustil môj materský klub HC Košice a zamieril som na vysokú školu do Bratislavy.

Sezóna 2015/2016 bol pre mňa jedinečná, keďže som ju strávil v tíme HC Slovan Bratislava s ktorým som siahol na juniorský extraligový titul.

Po tejto sezóne som išiel do HC Bratislava (Bratislava Capitals), avšak po zvážení situácie v rámci časového manažmentu som sa rozhodol pre nadnárodnú vysokoškolskú ligu EUHL. V lige som strávil dve sezóny, kde som pôsobil ako kapitán mužstva, ktoré som priviedol až do semifinále ligového play-off. 

V rámci trénerskej kariéry sa snažím orientovať skôr na výchovu najmenších hokejistov a hokejistiek. Trénovaniu základov korčuľovania sa venujem už niečo cez viac ako 7 rokov a trénovaniu hokeja 1 rok.  Kondičné trénerstvo a fyzioterapia sú tiež mojou z výsadou.

 

Licencie

Trénerská licencia D

Hráčska kariéra

Aktívnej kariére sa venoval 18 rokov.

Prešiel si všetkými vekovými kategóriami.

V HC Košice odohral 15 sezón.

2015/ 2016 HC Slovan Bratislava. Víťaz extraligy juniorov

Strávil 2 sezóny ako kapitán v EUHL.

Trénerská kariéra

Kondičný tréner 1. kvalifikačného stupňa

7 rokov trénuje základy korčuľovania

1 rokov sa venuje trénovaniu hokeja

KONTAKT

Ing. Dušan Pribula

Hlavný tréner 5. ročníka

+421 911 731 581 dusanpribula5@gmail.com

+421 911 731 581
dusanpribula5@gmail.com